بورس تهران معاملات روز گذشته را با فشار سنگین فروش و در نتیجه ریزش ۵/ ۲ درصدی شاخص کل به پایان رساند. اصلاح ۲ هزار و ۸۳۴ واحدی و عقبنشینی ۳ کانالی نماگر اصلی سهام طی معاملات این روز عمدتا تحت تاثیر افت قیمت بزرگان گروه فلزی، معدنی و پتروشیمی رقم خورد. به نظر میرسد هراس از روند قیمتها در بازارهای رقیب مهمترین علت ریزش بهای سهام است.
نماگر بورس تهران در ادامه مسیر پرشتاب چند روز اخیر خود، دیروز نیز با رشد ۲۳۶۹ واحدی همراه و به کانال ۱۰۹ هزار واحدی نزدیک شد. این رشد ۲/ ۲ درصدی در حالی رقم خورد که در نیمههای معاملات شاخص سهام از کانال ۱۰۹ هزار واحدی عبور کرده بود. در ادامه اما با جمعآوری صفهای خرید در برخی نمادها، شاهد چرخش مسیر بازار بودیم.
شاخص کل بورس تهران در معاملات روز گذشته با جهش ۳۳۰۶ واحدی برای نخستین بار در عمر خود ۶ رقمی شد. رشد بورس تهران با شتاب بالایی دنبال شد و در مدت زمان اندکی از آغاز معاملات با صعود دستهجمعی شرکتهای بورسی دماسنج بازار سهام وارد کانال ۱۰۰ هزار واحدی شد.
معاملهگران بورس تهران با آغاز نخستین روز معاملاتی هفته شاهد ثبت رکورد تاریخی برای نماگر اصلی بورس تهران همزمان با اقبال خریداران برای جمعآوری سهمهای بنیادی است.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: آرامش و تعادل در بازهای مختلف و نیز رسیدن اثرات تورم تحمیلی به اقتصاد کشور به بازار سرمایه از دلایل اصلی رکوردشکنی شاخص بورس و ورود نقدینگی به بازار سهام و بهبود معاملات است.
شاخص کل بورس در هفته گذشته رشد ۳/ ۳ درصدی را تجربه کرد. عمده رشد هفتگی شاخص به چهارشنبه گذشته بازمیگردد که در آن نماگرهای بازار سهام رکوردهای قابل توجه را به ثبت رساندند. تنها ۳ صنعت در معاملات چهارشنبه با افت شاخص مواجه شدند.
پس از چند روز روند کمنوسان، شاخص کل بورس تهران در معاملات روز گذشته با جهش ۵۳۱ واحدی مواجه شد. با این صعود، نماگر سهام بالاتر از رقم ابتدای سال قرار گرفت و دوباره بازدهی بورس مثبت شد. افزایش قیمت فروش محصولات در بورس کالا، نشانههای انعکاس رشد نرخ دلار در سودآوری آینده شرکتها، بالا ماندن قیمتها در بازار جهانی و توجه نقدینگی به بازار سهام مهمترین ...
شاخص کل بورس سومین روز کاهشی خود را پشتسر گذاشت. ریشه اصلی سرگیجه معاملهگران را میتوان در نامشخص بودن آینده نرخ ارز جویا شد. گروهی دلار ۴۲۰۰ تومانی را مبنای تحلیل خود قرار میدهند و در خرید سهام تردید دارند؛ اما عدهای با استناد به تجربه سالهای ۹۰ و ۹۱، این نرخ دلار را ناپایدار میدانند و قیمتهای فعلی سهام را فرصت خرید ارزیابی میکنند.
بورس تهران معاملات روز گذشته را با افت ۲/ ۰ درصدی شاخص کل پشت سر گذاشت. نماگر اصلی سهام در پایان معاملات دیروز کاهش ۱۶۸ واحدی را ثبت کرد و در سطح ۹۵ هزار و ۶۲۶ واحد قرار گرفت. توقف روند صعودی قیمتها پس از صعود ۲/ ۳ درصدی ارزش سهام برای ۱۴ روز پیاپی، طبیعی است.
آمارهای بورس تهران مشخص می کند شاخص کل بورس و ارزش بازار سهام در اردیبهشت ماه به ترتیب با ۳۸ واحد کاهش و ۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان افت، وضعیت نامتعادلی را در تالار شیشه ای رقم زده است.
روز گذشته تقویت تقاضا در سهام فولادی -معدنی به رشد ۴/ ۰ درصدی شاخص کل انجامید. تخفیف نگرانیهای سیاسی پیرامون برجام، اثر عوامل بنیادی در برآورد وضعیت آتی سهام را بیش از پیش مورد توجه قرار داده است.
روند صعودی شاخص کل بورس تهران در هفته گذشته نیز ادامه پیدا کرد. در پایان هفته گذشته دماسنج بازار سهام برای سیزدهمین روز متوالی رشد کرد. تب و تاب نقدینگی روز به روز در بازار سهام بیشتر میشود. به تدریج معاملهگران از لاک احتیاط خارج شده و با سیگنال جذابیت سهام و انتظارات آتی نسبت به اقتصاد کشور و اثرات آن در بازار سهام در سمت خرید فعال شدهاند.
بورس تهران آخرین روز کاری هفته را با رشد ۲۳/۰درصدی شاخص کل پشت سر گذاشت. نماگر اصلی سهام در پایان دادوستدهای دیروز با افزایش ۲۱۵ واحدی در سطح ۹۵ هزار و ۴۴۵ واحدی قرار گرفت. افزایش ارزش سهام بزرگان بازار بهخصوص گروههای فلزی و معدنی و گروه پتروشیمی در تقویت شاخص سهام نقشی اصلی را در صعود بورس ایفا کرد.
بورس تهران معاملات نخستین روز از خردادماه را با نوسان صفر درصدی شاخص کل پشت سر گذاشت. نماگر اصلی سهام در پایان معاملات دیروز تنها ۲ واحد رشد کرد و در سطح ۹۵ هزار و ۲۳۰ واحد ایستاد. همزمان، شاخص کل هموزن با افت ۰/ ۱ درصدی، توقف سیر صعودی قیمتها را برای دومین روز پیاپی ثبت کرد.